Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Cyberpunk 2077 is een non-lethal speelstijl mogelijk

Geen roodkleurige toekomst.

In Cyberpunk 2077 kun je via non-lethal geweld afrekenen met je tegenstanders. Dat laat lead quest designer Pawel Sasko weten in een interview.

Volgens Sasko geldt dat voor alle tegenstanders en dus ook voor elite-tegenstanders en eindbazen. Die gevechten kun je dus winnen zonder dat je die vijanden daadwerkelijk moet vermoorden. Welke non-lethal wapens of gadgets Cyberpunk 2077 daardoor bevat, maakte ontwikkelaar CD Projekt Red niet bekend.

Het gevecht vermijden is volgens Pawel Sasko niet altijd een optie. Soms verplicht de game je namelijk wel om het gevecht aan te gaan met je directe tegenstander(s) via niet-dodelijke of dodelijke agressie.

Daarmee lijkt de game het voorbeeld te volgen van games als Dishonored. In die game is het immers mogelijk om je vijanden vanop afstand uit te schakelen via verdovende pijltjes of niet-dodelijke takedowns.

Naast niet-dodelijk geweld is Cyberpunk 2077 uit te spelen zonder de main quest te voltooien. Meer info over Cyberpunk 2077 gameplay vind je op onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties