Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Crash Bandicoot 4: It's About Time kun je bonuslevels vrijspelen

Terug naar de jaren 90.

Crash Bandicoot 4: It's About Time bevat moeilijke bonuslevels die je vrijspeelt door Flashback Tapes te verzamelen. Dat maakt game producent Lou Studdert van ontwikkelaar Toys For Bob bekend.

Die verraderlijke bonuslevels brengen je terug naar de jaren 90, toen Doctor Neo Cortex testen uitvoerde op Crash en Coco. De levels spelen zich dus voor de gebeurtenissen in de allereerste Crash Bandicoot-game af.

Flashback Tapes verzamel je door bepaalde punten in levels te bereiken zonder te sterven. Hoeveel Flashback Tapes of bonuslevels er precies zijn, onthulde Studdert niet.

Wat we intussen wel zeker weten, is dat Crash Bandicoot 4: It's About Time meer dan 100 levels bevat en dat Crash Bandicoot 4: It's About Time op 2 oktober uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties