Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Assassin's Creed Valhalla zijn beide hoofdpersonages canon

Emancipatie in Vikingtijd.

Ubisoft laat weten dat zowel het mannelijke als het vrouwelijke hoofdpersonage in Assassin's Creed Valhalla canon is. Welk personage je kiest, heeft dus geen invloed op het verhaal.

Dat maakt Ubisoft zelf bekend nadat een fan zich afvroeg of het vrouwelijke personage in Assassin's Creed Valhalla canon is. Dat was immers het geval in Assassin's Creed Odyssey met Kassandra. Narrative Director Darby McDevitt laat daarop weten dat beide personages dit keer canon zijn. In de game ontdek je hoe dat precies in elkaar zit.

Naast het bovenstaande feit ontdekken we ook dat stemactrice Cecilie Stenspil de stem van de vrouwelijke versie van Eivor inspreekt. Dat maken Stenspil en McDevitt bekend via Instagram en Twitter. De Deense actrice verleende haar stem eerder al aan de animatiefilm Gummi T. Daarnaast speelde ze mee in enkele minder bekende Deense series.

Een ander leuk detail om te weten over Ubisoft's nieuwste game is dat Assassin's Creed Valhalla wordt ontwikkeld door vijftien studio's en dat Assassin's Creed Valhalla dit najaar ook naar de Xbox Series X en PS5 komt. Ten slotte weten we intussen ook dat Assassin's Creed Valhalla Smart Delivery op Xbox ondersteunt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties