Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Assassin's Creed Valhalla kun je quests ook op een vreedzame manier oplossen

Alsof dat even leuk is.

Assassin's Creed Valhalla-hoofdontwikkelaar Ashraf Ismail heeft in een interview met Kotaku nieuwe details onthuld over de game. Zo is het mogelijk om bepaalde quests in de game op een meer diplomatieke wijze te voltooien, dus zonder geweld te gebruiken.

Volgens Ismail is de mogelijkheid tot diplomatie gebaseerd op de historische werkelijkheid. Ook de echte vikingen gingen immers niet elk probleem te lijf met een botte bijl. De vreedzame aard van de vikingen zul je vooral terugvinden in je settlement, waar je probeert om allianties aan te gaan met andere volkeren.

Ismail benadrukt wel dat Valhalla nog steeds een echte Assassin's Creed-game en een 'viking-fantasie' is. Je mag je dus nog steeds aan heel wat bloederige gevechten verwachten waar er geen diplomatie mogelijk is. Zo kun je in Assassin's Creed Valhalla opnieuw je hidden blade met instakill gebruiken.

Vorige week is de Assassin's Creed Valhalla releasedatum mogelijk gelekt, al heeft Ubisoft die nog niet officieel bevestigd. In afwachting lees je op onze site alles wat we tot nu toe weten over de Assassin's Creed Valhalla gameplay.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties