Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Assassin's Creed Valhalla kun je je haarkleur aanpassen

Alle kleuren van de regenboog.

Tijdens een interview met de Washington Post onthult creative director Ashraf Ismail meer details over de je vogel, de assassins en de aanpassingsopties voor je personage in Assassin's Creed Valhalla.

Ubisoft geeft je in Assassin's Creed Valhalla enorm veel vrijheid op vlak van speelstijl en hoe je personage en wapens eruit zien. Zo is het voor het eerst in de reeks mogelijk om je haarkleur aan te passen en krijg je de keuze tussen een breed scala aan baarden, tatoeages en oorlogsverf. Daarnaast kies je ook hoe de vijf afzonderlijke stukken van je uitrusting eruitzien door middel van upgrades en cosmetische aanpassingen.

Je vogelpartner in Assassin' Creed Valhalla heet deze keer Synin. Die naam refereert volgens Ismail naar het Noorse woord voor 'inzicht'. Naast die vogel kom je ook een groep assassins of Hidden Ones tegen die Eivor gaandeweg hun typische vaardigheden aanleren. Zo leer je vroeg in Assassin Creed Valhalla de instakill-vaardigheid met de Hidden Blade, evenals de iconische social stealth.

Als laatste komen we te weten dat Eivor van grappen houdt en zich af en toe mengt in zogenaamde 'Viking Rap Battles'. Wat die juist inhouden, ontdekken we ongetwijfeld later. Op de site lees je alvast alles over de Assassin's Creed Valhalla gameplay.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Valhalla

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties