Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Assasin's Creed IV: Black Flag ben je piraat

Meedogenloze trailer op de E3.

Jean Guesdon, creative director, vertelt op de E3 2013 over Assassin's Creed IV: Black Flag.

Guesdon vertelt dat piraten staan voor vrijheid: het zijn mensen die liever jong stierven met hun vrijheid. Het spel nodigt met een gelijke vrijheid de speler uit te genieten van haar open wereld.

In een filmische trailer zien we hoofdpersonage Edward Kenway, een Britse piraat, in een café. Een groep vijanden treedt de bar binnen op zoek naar Kenway. Een gevecht breekt uit tussen Kenway en zijn vrienden, en zijn belagers. Tijdens de schermutseling doodt de piraat een vijand en steelt zijn goud. Kenway ontglipt zijn vijanden en steelt hun schip. Hij wordt achtervolgd en een zeegevecht breekt uit.

Ook toont Ubisoft gameplay. Je ziet Kenway lopen door een zonnige badplaats. Overdag ziet het er uit als een heerlijk zomers oord maar 's nachts zie je Kenway huizen binnentreden. Hij doodt meerdere vijanden tegelijkertijd en hij gebruikt verschillende wapens.

Assassin's Creed 4: Black Flag is inmiddels verschenen op PC, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. Zit je vast in één van de singleplayer-missies of ben je op zoek naar één van de legendarische schepen op de immense kaart? Check dan zeker onze Assassin's Creed 4: Black Flag guide, die bevat alle antwoorden die je zoekt! En om alle cheats te unlocken in deze game, bekijk je best eens ons overzicht van de Assassin's Creed 4: Black Flag cheats.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties