Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

IKEA plaatst kartonnen modellen van PS5 en Xbox Series X in zijn winkels

Ideaal om je nieuw tv-meubel op te meten.

Er is goed nieuws voor wie twijfelt of die immens grote PlayStation 5 wel in zijn of haar tv-meubel past. In verschillende vestigingen van IKEA zijn vanaf nu immers kartonnen modellen van de PlayStation 5 en Xbox Series X te vinden. Dat blijkt uit een post op Reddit

De kartonnen modellen zijn voornamelijk bedoeld om in de winkel zelf te gebruiken en te zien of en hoe de nieuwe consoles in de meubel passen. IKEA laat echter ook de kans niet onbenut om de draak te steken met die consoles. Zo vind je op de kartonnen PlayStation 5 een verwijzing naar de immense afmetingen van die console.

het is nog onduidelijk of de modellen ook naar de IKEA-winkels in België en Nederland komen. Mocht dat niet het geval zijn, dan hebben enkele creatieve geesten de nieuwe consoles ook gewoon in de meest populaire IKEA-meubels gephotoshopt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties