Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Identiteit Batgirl in Batman: Arkham Knight bekendgemaakt

SPOILERS.

Rocksteady maakt de identiteit van Batgirl in Batman: Arkham Knight bekend.

Eerder deze week kondigde de ontwikkelaar aan dat je als Batgirl speelt in de Batgirl: A Matter of Family DLC. Deze is onderdeel van de Batman: Arkham Knight Season Pass. De uitbreiding wordt beschreven als een prequel die plaatsvindt vóór de gebeurtenissen van Batman: Arkham Asylum.

Rocksteady-medewerker Sefton Hill meldt via twitter dat de Batgirl in Arkham Knight Barbara Gordon is. Dit is de dochter van politiechef James Gordon die al in de Arkham-games voorkomt als informatiespecialist Oracle.

Het lijkt erop dat de Arkham-reeks de verhaallijn van Alan Moore's Killing Joke-comic volgt. In dit album wordt Barbara Gordon als Batgirl in haar rug geschoten door de Joker. Gordon belandt in een rolstoel, maar neemt de identiteit van Oracle aan om Batman te blijven helpen.

Batman: Arkham Knight komt op 23 juni uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties