Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ideeën voor Patapon 4 in aantocht

Nog geen zekerheid of de game er ook komt.

Zo te horen is Patapon directeur Hiroyuki Kotani nog niet klaar met zijn PSP-gedrum.

Gamasutra slaagde er in een toegeving uit de ontwikkelaar te sleuren dat hij straks zal beginnen denken aan een vierde deel in de reeks.

"Toen de eerste Patapon vervolledigd werd, waren mijn gedachten: "Ik zou graag een tweede maken, maar we zouden dat waarschijnlijk beter niet doen, echt, want ik wil er geen grot, complex ding van maken en dat zou ik waarschijnlijk moeten doen." Dus het zweeft momenteel nog allemaal een beetje in het ijle. "Ik dacht van zowel Patapon 1 als 2 dat het de laatste gingen zijn, dus het is moeilijk te zeggen. Ik durf wedden dat, wanneer ik weer begint te spreken met m'n familie rond de Nieuwjaarsperiode, dat ik met nieuwe ideeën op de proppen zal komen."

Patapon 2 verscheen begin 2009, met het origineel een jaar daarvoor. Patapon 3 werd aangekondigd op de E3 dit jaar en zou één dezer dagen in de schappen moeten liggen.

Voor wie de game totaal niet kent: Patapon is een ritmische first party PSP-game waarin je door een vloeiend tempo aan te houden vijanden kunt bevechten met een klein leger aan vreemde wezentjes. Ja, het is zo gek als het klinkt.

Getagged als
Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties