Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hyrule Warriors: Age Of Calamity Wave 2 DLC komt in oktober uit

Introduceert personages Purah en Robbie.

De Hyrule Warriors: Age Of Calamity Wave 2 DLC heet Guardian of Remembrance en komt op 29 oktober uit. Dat onthult Nintendo in een trailer.

De Guardian of Remembrance DLC introduceert naast nieuwe verhalen over de Champions en de mysterieuze Guardian ook de personages Purah en Robbie. Die beschikken over een scala aan oude technologie. Verder ontdek je hoe het Coliseum en Kakariko Village er 100 jaar geleden uitzagen en krijg je toegang tot enkele nieuwe vaardigheden voor bestaande personages.

Spelers die aan de slag willen met de Hyrule Warriors: Age Of Calamity Wave 2 DLC moeten de Hyrule Warriors: Age Of Calamity Uitbreidingspas hebben. Die kost € 19,99 en geeft je toegang tot de eerste en tweede uitbreiding.

In gelijkaardig Zelda-nieuws onthult Nintendo dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time een van de N64 en Mega Drive Games is die beschikbaar zijn via Nintendo Switch Online. Meer informatie over de volledige game en de eerste uitbreiding lees je in onze Hyrule Warriors: Age of Calamity review

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties