Skip to main content

Hyrule Warriors: Age Of Calamity Wave 2 DLC komt in oktober uit

Introduceert personages Purah en Robbie.

De Hyrule Warriors: Age Of Calamity Wave 2 DLC heet Guardian of Remembrance en komt op 29 oktober uit. Dat onthult Nintendo in een trailer.

De Guardian of Remembrance DLC introduceert naast nieuwe verhalen over de Champions en de mysterieuze Guardian ook de personages Purah en Robbie. Die beschikken over een scala aan oude technologie. Verder ontdek je hoe het Coliseum en Kakariko Village er 100 jaar geleden uitzagen en krijg je toegang tot enkele nieuwe vaardigheden voor bestaande personages.

Bekijk op YouTube

Spelers die aan de slag willen met de Hyrule Warriors: Age Of Calamity Wave 2 DLC moeten de Hyrule Warriors: Age Of Calamity Uitbreidingspas hebben. Die kost € 19,99 en geeft je toegang tot de eerste en tweede uitbreiding.

In gelijkaardig Zelda-nieuws onthult Nintendo dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time een van de N64 en Mega Drive Games is die beschikbaar zijn via Nintendo Switch Online. Meer informatie over de volledige game en de eerste uitbreiding lees je in onze Hyrule Warriors: Age of Calamity review

Read this next