Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hyper Scape open beta nu op pc speelbaar

Hyper hyper.

De pc-versie van Hyper Scape heeft een open beta die nu speelbaar is. Dat is tijdens de Ubisoft Forward livestream bekendgemaakt.

Ubisoft Montreal heeft ten opzichte van de gesloten beta enkele dingen toegevoegd. De Harpy is een nieuwe SMG en met de Shockwave Hack blaas je tegenspelers omver.

Er zijn daarnaast vier gamemodi speelbaar. Zo maakt Crown Rush Squad zijn rentree en is er ook Crown Rush Solo. Daar komen binnenkort ook de nieuwe modi Hack Runner Squad en Turbo Mode Squad bij.

Tot slot laat de ontwikkelaar weten dat de in-game shop voor cosmetische aankopen beschikbaar is en de streamfuncties van Twitch uitgebreid zijn.

Hyper Scape is een free-to-play Battle Royale die in de definitieve versie crossplay tussen pc, PlayStation 4 en Xbox One ondersteunt. De Hyper Scape preview van de Technical Test lees je alvast hier.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties