Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hyper Scape officieel aangekondigd

Stroomopwaarts.

Ubisoft heeft vandaag officieel de free-to-play Battle Royale-game Hyper Scape aangekondigd. De shooter wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal en speelt zich af in de futuristische stad Neo-Arcadia, waar honderd spelers het tegen elkaar opnemen.

Tegelijkertijd met de onthulling van de eerste trailer begonnen tal van populaire streamers de game te spelen. Daardoor is Hyper Scape momenteel zelfs de meest beken game op Twitch.

Ubisoft plant overigens nog meer interactie met Twitch. Zo kun je nog tot en met 7 juli deelnemen aan een technical test voor de pc-versie van de game. Een key voor die technical test kun je verkrijgen door één van de vele Twitch-streamers te volgen die de game spelen. Tijdens een wedstrijd kun je streamers ook helpen door bijvoorbeeld healing items te spawnen.

Hyper Scape is een typische Battle Royale, maar bevat ook enkele nieuwigheden. Zo kun je naast wapens ook hacks looten. Dat zijn speciale vaardigheden waarmee je bijvoorbeeld onzichtbaar wordt of grote muren laat verschijnen. Net zoals wapens kun je ook die hacks upgraden via de Fusion mechanic.

Momenteel kun je in de technical testversie enkel de Crown Rush mode voor squads van drie spelers uitproberen. Later deze week stelt Ubisoft ook nog de Dark Haze solo mode beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties