Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hyper Scape krijgt volwaardige release in augustus

Season One begint volgende maand.

Hyper Scape maakt op 11 augustus de overgang van open bèta naar een volwaardige release voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op die datum begint ook Season One van de game.

Volgens Ubisoft bevat Season One een eigen verhaal en nieuwe modes naast de huidige de Solo en Squad Crown Rush-mode. Daarnaast bevat de game nieuwe tools zoals het Dragonfly mid-range wapen en de Magnet hack. Met die laatste kun je nietsvermoedende vijanden vangen.

Verder bevat het eerste seizoen een 100-tier Battle Pass met een gratis en premium track tier die 950 Bitcrowns kost. Wie tussen nu en 3 augustus 8:59 uur de game minstens een uur speelt of zijn Uplay-account verbindt met Twitch en een uur lang een Hyper Scape stream bekijkt, krijgt 600 Bitcrowns.

Daarnaast laat Ubisoft weten dat je alle cosmetische voorwerpen die je vrijspeelt, mag meenemen naar andere platformen dankzij cross-progression. Wat je allemaal mag verwachten van de game, ontdek je in de Hyper Scape preview van Yvo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Hyper Scape

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties