Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hunt: Showdown update 1.6 bevat nieuwe map DeSalle

Op naar de saloon.

De Hunt: Showdown update 1.6 bevat de nieuwe map DeSalle. Het is de eerste nieuwe map in drie jaar tijd. Daarmee heb je nu de keuze uit drie verschillende maps.

De nieuwe update introduceert ook aanpassingen aan het matchmaking-systeem. Zo krijgt elke Hunter op basis van diens prestaties nu een globale sterbeoordeling, waardoor matchmaking transparanter verloopt. Hunt: Showdown kreeg in het verleden namelijk veel kritiek omtrent de samenstelling van de lobbies.

Bekijk op YouTube

Daarnaast is de wijze waarop enkele wapens werken aangepast. De beruchte Dolch 96 heeft nu een langzamere herlaadanimatie, verminderde schade en aanpassingen aan de zwaai bij het spammen in ADS. Dat laatste geldt eveneens voor andere semi-automatische wapens zoals de Nagant Officer, Crown & King Auto - 5, Bornheim No.3 en varianten.

Eveneens is het effectieve bereik van medium en long ammo verhoogd en heeft custom ammo subtiele wijzigingen gekregen. Het volledige overzicht met de patch notes is op Steam te vinden. De gehele update neemt ongeveer 31GB in beslag.

Hunt: Showdown werd in 2017 aangekondigd door Crytek, de ontwikkelaar achter Crysis en de allereerste Far Cry. De game is een PvPvE first-person shooter waarbij diverse teams het tegen elkaar, zombies en andere monsters opnemen. Hunt: Showdown is speelbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Read this next