Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hunt: Horrors of the Gilded Age aangekondigd

Co-op van Crytek.

Crytek heeft Hunt: Horrors of the Gilded Age aangekondigd. Hunt is een coöperatieve third-person shooter waarin maximum vier spelers monsters doden.

Het is de eerste game van Crytek USA Corp. Die studio ontstond uit wat overbleef van Vigil Games, de studio die Darksiders maakte. Vigil Games ontbond nadat uitgever THQ failliet ging.

In Hunt speel je een jager aan het eind van de negentiende eeuw die schepsels uit mythes en de folklore bevecht. Volgens Crytek zorgt het 'content generating system' ervoor dat "spelers nooit twee keer dezelfde omgeving of groep vijanden tegenkomen".

"Terwijl de verrassingen massaal en snel op je afkomen, doet de spanning voor een baasgevecht dat om elke hoek loert ieders hartslag versnellen," zo leest de officiële beschrijving.

Crytek meldt ook dat bazen verslaan sterk samenspel tussen de jagers vereist, omdat ze moeten uitzoeken hoe ze de "waarlijk afschuwelijke monsters" kunnen neerhalen.

Later dit jaar gaat een gesloten bèta op pc van start. Op de officiële website van de game kun je je daarvoor aanmelden. Over de release op spelconsoles is nog niets bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties