Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humble THQ Bundle krijgt extra games en DLC

Verkocht al meer dan 700.000 stuks.

De Humble THQ Bundle doet het zeer goed. Op minder dan tien dagen tijd kochten al meer dan 700.000 mensen de collectie games van uitgever THQ. De organisatie achter het pretpakket vond dat dat mocht worden gevierd en gooide wat extraatjes op de al geweldige hoop games.

Die extraatjes zijn wel enkel beschikbaar voor mensen die meer dan het gemiddeld betaalde bedrag neertellen. Dat is momenteel 5.62 dollar en dus waarschijnlijk minder dan wat er momenteel in je broekzak zit. Vorige week kreeg je voor dat bedrag "slechts" Saint's Row The Third als bonusgame, maar nu ontvang je ook nog eens de uitstekende Diablokloon Titan Quest en de DLC voor Red Faction: Armageddon, Path to War. Kopers die meer dan het gemiddelde betaalden voor deze nieuwe games aan de bundel werden toegevoegd, zullen ook de nieuwe game en DLC ontvangen.

Deze deal heeft THQ zeker geen windeieren gelegd. De aandelen van het bedrijf dat aan de rand van de afgrond stond zijn fors gestegen en de studio verdiende al enkele miljoenen dollars aan de Humble Bundle.

De bundel kan je hier kopen. Over de rest van de inhoud ervan kan je hier je licht opsteken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties