Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humble Bundle zegt indie vaarwel met de Humble THQ Bundle

Zeven games van de uitgever voor geen geld.

De jongens van Humble Bundle hebben weer een pracht van een bundel in elkaar gestopt. De organisatie die normaal collecties van indiegames voor een lage prijs verkoopt gooit het nu echter over een andere boeg. De komende twee weken kan je namelijk een reeks games van uitgever THQ kopen in de Humble THQ Bundle.

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt neertellen voor de collectie games. Ook kan je het betaalde bedrag opdelen tussen THQ, een goed doel en de Humble organisatie zelf. Gamers die meer dan het gemiddelde schenken, krijgen een extra spel.

De games in de Humble THQ Bundle zijn: Darksiders, Metro 2033, Red Faction Armageddon, Company of Heroes en diens uitbreidingen Opposing Fronts en Tales of Valor. Wie meer dan het gemiddelde bedrag betaalt, krijgt daar nog eens Saint's Row The Third bovenop. Volgens ons is die vijf euro dat meer dan waard. Elke koper krijgt trouwens ook de soundtrack van alle games in de bundel op de geluiden van Metro 2033 na.

Via deze link kan je je de bundel aanschaffen. Als de bundel genoeg stuks over de toonbank kan krijgen, worden er waarschijnlijk nog enkele extra games (Homefront? Supreme Commander? Saint's Row 2? Iets uit de Warhammer stal?) aan het pakket toegevoegd (die alle eerdere kopers uiteraard ook ontvangen). Het is al lange tijd geweten dat uitgever THQ in financiële moeilijkheden zit, ondanks het feit dat ze puike games uitbrengen. We vermoeden niet dat deze bundel de miljoenen zal opbrengen om de studio uit de schulden te brengen, maar alle beetjes helpen.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
See 5 more

Darksiders

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Metro 2033: The Last Refuge

Xbox 360, PC

Red Faction: Armageddon

PS3, Xbox 360, PC

Saints Row: The Third

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
PC
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties