Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humble Bundle in teken van Warner Bros. games

UPDATE: Meer games toegevoegd, waaronder Guardians of Middle Earth.

UPDATE: De huidige Humble Bundle is uitgebreid met nieuwe Warner Bros.-games en downloadbare uitbreidingen. Wanneer je meer betaald dan het gemiddelde, krijg je nu tevens de eerste F.E.A.R., de Mortal Kombat Arcade Kollection, Guardians of Middle Earth en diens DLC, een Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack, de Gotham City Impostors: Professional Kit en de Millennium Skins Pack for Batman: Arkham Origins. Laatstgenoemde game zelf maakt geen onderdeel uit van de bundel.

De bundel is op moment van schrijven nog vijf dagen te koop. Heb je de bundel reeds gekocht, dan krijg je automatisch toegang tot de toevoegde games.

ORIGINEEL: De nieuwe Humble Bundle staat in het teken van games uit het portfolio van Warner Bros. Interactive. Hiermee bepaal je zelf de prijs voor Batman: Arkham Asylum (Game of the Year Edition), F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 3 en The Lord of The Rings: War in the North.

Betaal meer dan het gemiddelde om ook toegang te krijgen tot Batman: Arkham City (Game of the Year Edition) en Scribblenauts Unlimited. Op moment van schrijven komt dat neer op meer dan 4,64 dollar. De bundel is nog twaalf dagen te koop.

Dit keer staat het pakket in het teken van We Can Be Heroes, een liefdadigheidsorganisatie vanuit DC Entertainment. Het doel is om geld in te zamelen in de strijd tegen de hongercrisis in de Hoorn van Afrika.

De huidige Humble Weekly Bundle is enkel vandaag nog verkrijgbaar. Hierin vind je dit keer games van Team17, dus voornamelijk Worms- en Alien Breed-titels. De opbrengsten daarvan gaan naar de goede doelen Child's Play en het Amerikaanse Rode Kruis.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties