Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humble Bundle in het teken van Star Wars

'Powerful you have become, the dark side I sense in you.'

De nieuwe Humble Bundle staat in het teken van Star Wars gerelateerde games. Hiermee bepaal je zelf de prijs voor Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy en Star Wars: Dark Forces.

Betaal meer dan het gemiddelde, dan krijg je ook toegang tot Battlefront II, Knights of the Old Republic II: The Sith Lords en Republic Commando. Op moment van schrijven komt dat neer op meer dan 11,30 dollar.

Wanneer je meer dan 12 dollar betaalt, krijg je ook toegang tot de Empire At War: Gold Pack, The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition en The Force Unleashed II. De bundel is tot en met 18 februari te koop.

Het pakket staat in teken van liefdadigheidsorganisaties Star Wars Force For Change en Unicef. Beide organisaties zetten zich in om creatieve oplossingen te bedenken voor kinderen met problemen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties