Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humble Bundle 3 van start

Vijf indies aan een zelf te kiezen prijs!

Regulars van het forum weten het al, maar hier bij Eurogamer informeren we graag iedereen. Zeker als het gaat om een prachtig initiatief als de Humble Indie Bundle. Sinds vandaag kan je immers, reeds voor de derde keer, zo'n Humble Bundle aanschaffen.

Het principe van een Humble Indie Bundle is simpel: betaal voor de bundel wat je zelf wil en krijg vijf leuke indies voor je geld. Bovendien kun je zelf je geld verdelen tussen de goede doelen Childs Play en de Electronic Frontier Foundation, de makers van de games en de organisatoren van het initiatief.

De Humble Indie Bundle 3 bevat de games Cogs, And Yet It Moves, Hammerfight, Crayon Physics Deluxe en VVVVVV. Deze laatste belande vorig jaar zelfs nog helemaal bovenaan Frederik's Favorite Five. Ze zijn speelbaar op Windows, Mac én Linux. Kopers kunnen de games ook activeren op Steam en Desura, een gelijkaardige service.

Geïnteresseerd? De HIB 3 is hier te koop.

VVVVVV

Getagged als

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties