Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humble Bundle 2 doet het goed

Gamers zijn duidelijk gulle mensen!

Het is pas een goeie dag geleden dat de tweede Humble Indie Bundle werd gelanceerd, maar daar trekken de verkoopcijfers zich niets van aan. Tot nu toe werd reeds $531,105.4 opgehaald, wat bijna 401.000 euro is.

Net geen 74000 personen kochten de bundel intussen al. Iets meer dan de helft van de kopers gebruiken Windows, maar opvallend is dat Mac- en Linux-gebruikers ook sterk vertegenwoordigd zijn. Zij blijken gemiddeld ook meer geld te besteden aan de vijf games. Gemiddeld wordt voor de Humble Bundle zeven dollar neer geteld. Een zekere @notch betaalde zelfs 2000 dollar voor de deal. Of deze notch dé Notch achter Minecraft is, is echter niet zeker.

Humble wat? De Humble Indie Bundle is hier voor de tweede keer beschikbaar. De actie geeft ons de kans vijf Indie games (Braid, Machinarium, Osmos, Cortex Command en Revenge of the Titans) te kopen aan een prijs die we volledig zelf kiezen. De opbrengst wordt (door jou) verdeeld over de goede doelen Child's Play en Electronic Frontier Foundation, de ontwikkelaars en de initiatiefnemers van de actie. Wellicht kunnen we na de actie de bundel toevoegen aan ons Steam account. De actie duurt nog zes dagen.

Getagged als
Over de auteur
Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties