Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Humankind komt naar PlayStation, Xbox en Game Pass

Tweede uitbreiding vanaf nu beschikbaar.

Ontwikkelaar Amplitude Studios laat via een trailer weten dat Humankind op 4 november 2022 beschikbaar is op PlayStation, Xbox en Game Pass. Ontwikkelaar Aspyr Media is verantwoordelijk voor de ports op de last- en next-gen platformen.

Pc-spelers kunnen vanaf nu ook aan de slag met het tweede betalende expansion pack genaamd Cultures of Latin America. Die bevat zes nieuwe cultures, zes extra wonders, negen independent people, vijftien narrative events en meer dan dertig aanvullende in-game music tracks.

Cover image for YouTube videoHUMANKIND™ - Cultures of Latin America DLC

Als laatste krijgt iedereen ook toegang tot de grote gratis Bolivar Patch. Die update zorgt voor een herwerkt surrender-systeem, verbeterde war support modifiers, infrastructure yield previews en voegt unieke wondereffecten toe aan Humankind.

Wie de game nog niet zo goed kent of twijfelt om ermee aan de slag te gaan, leest best een Sander zijn Humankind review van de pc-versie van de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Humankind

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties