Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

House of the Dead: Remake komt deze week uit voor PlayStation 5

Huis van de verbeterde doden.

Uitgever Forever Entertainment meldt via Twitter dat House of the Dead: Remake op 20 januari beschikbaar is voor PlayStation 5 en dat er enkele verbeteringen werden aangebracht voor deze port.

Buiten verbeterde graphics en prestaties bevat House of the Dead: Remake nieuwe audio, geüpdatete controls, een horde mode, leaderboards, een photo mode, achievements en een gallerij. Daarnaast is de remake met 2 spelers aan te vatten via de lokale coöperatieve multiplayer.

Wie de game bezit op PlayStation 4 kan die vanaf de release kostenloos upgraden naar de versie op PlayStation 5. Momenteel wordt de PlayStation 4-versie van House of the Dead: Remake ook tot en met 19 januari met 50% korting aangeboden op de PlayStation Store.

House of the Dead: Remake kwam in april 2022 uit voor Nintendo Switch. Nadien kwamen daar ook nog versies voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X/S bij.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The House of the Dead: Remake

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties