Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

House of the Dead: Remake komt deze week uit voor PlayStation 5

Huis van de verbeterde doden.

Uitgever Forever Entertainment meldt via Twitter dat House of the Dead: Remake op 20 januari beschikbaar is voor PlayStation 5 en dat er enkele verbeteringen werden aangebracht voor deze port.

Buiten verbeterde graphics en prestaties bevat House of the Dead: Remake nieuwe audio, geüpdatete controls, een horde mode, leaderboards, een photo mode, achievements en een gallerij. Daarnaast is de remake met 2 spelers aan te vatten via de lokale coöperatieve multiplayer.

Wie de game bezit op PlayStation 4 kan die vanaf de release kostenloos upgraden naar de versie op PlayStation 5. Momenteel wordt de PlayStation 4-versie van House of the Dead: Remake ook tot en met 19 januari met 50% korting aangeboden op de PlayStation Store.

House of the Dead: Remake kwam in april 2022 uit voor Nintendo Switch. Nadien kwamen daar ook nog versies voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X/S bij.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties