Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hotfix The Division lost exploit in Falcon Lost op

Verdwenen Xbox One-personages ook weer teruggevonden.

Ubisoft heeft een hotfix voor The Division uitgebracht die een exploit in Falcon Lost aanpakt.

De exploit laat je de APC vernielen zonder dat de NPC's doorhebben dat je er bent. Door met Portable Cover of een Ballistic Shield door een muur te glitchen, kom je in het eindgebied zonder dat de benodigde AI-routines getriggert worden.

De hotfix zorgt ervoor dat er nu altijd nieuwe NPC's op je afkomen wanneer je de APC aanvalt. Tevens is er een bug aangepakt die ervoor zorgde dat je je wekelijkse beloning voor de Incursion niet kreeg.

Tot slot zijn de verdwenen Xbox One-personages weer terug. Door een fout in de server zagen spelers hun personage niet meer nadat ze de game hadden geüpdatet met patch 1.1.

Om dit op te lossen, is er een zogenoemde rollback gedaan. Iedereen die door de bug getroffen is, wordt teruggezet naar hoe je character op 12 april om 9 uur 's ochtends was.

Nieuwsgierig naar de inhoud van de recentelijke patch? Lees hier 5 dingen die je moet weten over de The Division Incursion update.

Cover image for YouTube videoTom Clancy’s The Division - Launch Trailer [EUROPE]

Minuutje tijd? Lees ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties