Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horrorgame White Night komt ook naar PlayStation 4

Eerder alleen aangekondigd voor pc en Xbox One.

OSome Studio kondigt aan dat survival horrorgame White Night ook voor de PlayStation 4 uitkomt. De game was eerder al in ontwikkeling voor de pc en Xbox One.

In de game speel je een man die een spookhuis in vlucht nadat hij per ongeluk een vrouw heeft aangereden. Door de visuele stijl speel je White Night helemaal in zwart-wit. Licht en donker spelen een centrale rol in de gameplay.

"We wilden iets maken dat leuk was om te spelen, maar tegelijkertijd ook opvallend is binnen het horrorgenre", aldus ontwikkelaar Ronan Coiffec van OSome. "We houden ook vast aan elementen als sterke personages en interessante omgevingen. White Night is een spookverhaal vol met mysteries, poëzie en spanning".

White Night is vanaf 4 maart verkrijgbaar voor de pc en PlayStation 4. De Xbox One-versie volgt op 6 maart. Alle versies kosten 15 euro.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties