Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horrorgame Teddy Terror nu op Steam Greenlight

Beregezellig.

Nederlandse ontwikkelaar Rage Monsters laat weten dat de nieuwe horrorgame Teddy Terror nu te beoordelen is op Steam Greenlight.

Je bestuurt in Teddy Terror een klein jongetje die samen met zijn teddybeer gevangen zit in een nachtmerrie. Deze wordt bevolkt door kwaadaardige monsters die je met behulp van je omgeving moet weten te verslaan. Zo bevatten levels verschillende typen dodelijke vallen.

Omgevingen in Teddy Terror zijn willekeurig gegenereerd. Dit houdt in dat voorwerpen, monsters en bazen nooit op dezelfde plek te vinden zijn. Rage Monsters meldt tevens dat de game verschillende moeilijkheidsgraden, achievements en gigantische eindbazen heeft.

Teddy Terror is oorspronkelijk het resultaat van de Indies Vs PewdiePie game jam. De versie van de game die nu op Steam Greenlight staat is volgens Rage Monsters op meerdere vlakken uitgebreid om er een 'complete speelervaring' van te maken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties