Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horrorgame Perception komt naar de PlayStation 4

Die heb je niet zien aankomen.

Ontwikkelaar The Deep End maakt bekend dat horrorgame Perception ook naar de PlayStation 4 komt. Daarvoor werkt de studio samen met uitgever Feardemic.

Perception is in 2015 onthuld door een aantal voormalige BioShock-ontwikkelaars. Niet veel later behaalde Perception zijn doel op Kickstarter.

In Perception speel je de blinde vrouw Cassie die door middel van echolocatie haar weg vindt. Elk geluid in de game zorgt voor visualisatie. Je kunt ook met Cassie haar wandelstok op de grond slaan om geluiden te produceren.

Dat geluid trekt echter The Presence aan, een entiteit die Cassie opjaagt. Je bent in Perception niet in staat om je tegen vijanden te verweren. De gameplay draait voornamelijk om schuilen en verbergen.

Perception heeft nog geen officiële releasedatum. Tot dusver is de game alleen aangekondigd voor de pc en de PlayStation 4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties