Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horrorgame P.T. nagemaakt in Media Molecule's Dreams

Nachtmerrie.

De P.T.-demo is nagemaakt in Media Molecule's Dreams. Dat blijkt uit een korte video op Twitter.

Twitter-gebruiker @sergeantbike deelde beelden van het project, waarna Media Molecule-medewerker Christophe Villedieu hem vriendelijk verzocht om de beelden vanwege een NDA offline te halen.

Hierop reageerde Twitter-gebruiker @LewisConner13 met een tweet dat hij de maker van het project is. Villedieu liet vervolgens weten onder de indruk te zijn. "Het is geweldig! Maak er vooral je eigen horror-ding van. Dit is zo'n ondergewaardeerd genre," aldus Villedieu.

Media Molecule's nieuwe game bevindt zich momenteel in een gesloten bèta. Dreams komt in 2019 exclusief uit voor PlayStation 4.

@LewisConner13 is overigens niet de eerste fan die P.T. heeft nagemaakt. Game-ontwikkelaar Radius Gordello heeft verdwenen horrorgame P.T. voor de pc nagebouwd. Volgens Carl en Nathan is P.T. de engste demo die je nooit meer kunt spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dreams

PS4

P.T.

PS4

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties