Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horrorgame Kholat heeft releasedatum

En een trailer! Met Sean Bean!

Ontwikkelaar IMGN.PRO maakt de releasedatum van horrorgame Kholat bekend. De game komt op 10 juni uit voor de pc en de Mac.

Kholat is een first-person game waarin je van gebied naar gebied reist. De game is gebaseerd op het ongeluk in de Djatlovpas, een reeks mysterieuze gebeurtenissen die in de jaren 50 in het Oeralgebergte plaatsvonden. De focus van Kholat ligt bij het verhaal, dat via een door Britse acteur Sean Bean ingesproken voice-over wordt verteld.

Het is tevens mogelijk om in Kholat spookachtige wezens tegen het lijf te lopen. Deze zijn onverslaanbaar, dus je bent gedwongen om ze te ontwijken of ontlopen. Aanvaringen met vijanden zijn echter schaars.

IMGN.PRO brengt ook een nieuwe trailer voor Kholat uit. Hierin is goed te zien dat atmosfeer een belangrijke rol in de game speelt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties