Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Zero Dawn update voegt Story difficulty toe

Ook wel bekend als Easy Mode.

Ontwikkelaar Guerilla Games brengt een patch voor Horizon Zero Dawn uit die onder andere een Story difficulty aan de game toevoegt. Patch 1.32 is nu te downloaden.

Story difficulty maakt Aloy sterker in gevechten. De moeilijkheidsgraad zorgt er tegelijkertijd ook voor dat vijanden in de game minder schade doen. Een eerdere Horizon Zero Dawn patch voegde al een Ultra Hard moeilijkheidsgraad toe.

In de patch notes staat verder dat update 1.32 een paar problemen met de voortgang van quests en gevechten met menselijke tegenstanders verhelpt.

Horizon Zero Dawn is begin dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4. Inmiddels is de Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds DLC release ook onthuld. Carl zijn Horizon Zero Dawn review lees je hier nog eens.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties