Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Zero Dawn update voegt nieuwe moeilijkheidsgraad toe

En New Game+!

Ontwikkelaar Guerilla Games brengt update 1.30 uit voor Horizon Zero Dawn. De patch voegt onder andere de Ultra Hard moeilijkheidsgraad aan de game toe.

De patch introduceert tevens een New Game + feature. Deze optie maakt het mogelijk om de game opnieuw te spelen met alle objecten en vaardigheden die je tijdens een eerdere playthrough hebt verzameld. New Game+ slaat ook de proloog in de game over.

De Ultra Hard modus maakt vijanden veel alerter en agressiever. Je kunt je levenspunten in deze moeilijkheidsgraad ook maar in beperkte mate regenereren. Het is ook niet mogelijk om van Ultra Hard naar een andere moeilijkheidsgraad terug te schakelen.

Horizon Zero Dawn is begin dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4. Tijdens de E3-beurs is Horizon Zero Dawn: Frozen Wilds onthuld. Carl zijn Horizon Zero Dawn review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties