Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds gameplay getoond

Nieuwe weerseffecten, machines en vaardigheden.

Ontwikkelaar Guerilla Games laat in een Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds gameplay trailer nieuwe weerseffecten, machines en vaardigheden zien.

In het ruim tien minuten durende fimpje volg je Aloy terwijl ze bezig is met een opdracht. Ze is opzoek naar twee leden van Banuk-stam en stuit daarbij op de nieuwe Scorcher robot.

Tijdens het verkennen zie je meer van het nieuwe gebied The Cut waar de uitbreiding zich afspeelt. Daarnaast krijg je een beter beeld van de nieuwe weerseffecten zoals dynamische wind en sneeuw.

Verder doet Aloy verschillende nieuwe vaardigheden op, waaronder voorwerpen oppakken terwijl ze op robots rijdt. Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds lanceert op 7 november op de PlayStation 4. Onlangs is ook de Horizon Zero Dawn: Complete Edition aangekondigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties