Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Zero Dawn komt naar de pc

Goed voor de verkoopcijfers.

De Horizon Zero Dawn Complete Edition lanceert komende zomer voor de pc. Dat laat de baas van Sony's Worldwide Studios weten in een interview. Ontwikkelaar Guerilla Games komt binnenkort met meer details over de pc-versie over de brug.

Bovenstaande aankondiging komt niet als een complete verrassing. Eerder circuleerden er al heel wat geruchten over een mogelijke pc-versie van Horizon Zero Dawn. Zo plaatste de Franse versie van Amazon eerder een pc-versie bij de beschikbare platformen en lekten ook betrouwbare bronnen binnen Sony een release voor de pc. Die zou te koop zijn via Steam en de Epic Games Store. Of dat laatste effectief het geval is, weten we nog niet.

Cover image for YouTube videoHorizon Zero Dawn - Launch Trailer | PS4

Dat Horizon Zero Dawn binnenkort naar pc komt, is eveneens niet zo verwonderlijk als je naar de verkoopcijfers van de PlayStation 4-versie kijkt. Iets meer dan een jaar geleden telde Horizon Zero Dawn meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren. Waarom de game nog steeds populair is, lees je in onze Horizon Zero Dawn review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties