Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Forbidden West tribes voorgesteld

Meer dan genoeg volk op de been

Guerilla Games heeft een nieuwe trailer voor Horizon Forbidden West uitgebracht. Die gaat dieper in op de verschillende stammen die de wereld van Horizon bevolken. In de trailer komen vijf stammen aan bod, maar daarnaast bevat de game ook nog een mysterieuze zesde stam.

De Oseram keren terug uit de eerste game en blijven de meest technologisch geavanceerde stam. De Carja zijn de stam die het koninkrijk bewaken de grenzen van 'the Forbidden West'.

De Utaru werden al vermeld in voorganger Horizon Zero Dawn en spelen nu een belangrijke rol in het verhaal. Ten slotte zijn er de Tenakth, drie clans die zich na generaties van bloedvergieten hebben verenigd.

Het is niet lang meer wachten op de Horizon Forbidden West release. De game komt op 18 februari uit voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Ondertussen werkt Guerilla ook aan een VR-game genaamd Horizon Call of the Mountain.

Hoe is Horizon Forbidden West in vergelijking met z'n voorganger Zero Dawn?

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties