Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Forbidden West trailer toont settlements en weapon upgrades

Challenges of the Forbidden West.

Ontwikkelaar Guerilla Games onthult in een nieuwe Horizon Forbidden West trailer meer informatie over onder andere de verschillende nederzettingen en de nevenactiviteiten in de game.

In de trailer kom je te weten dat elke nederzetting zijn eigen gebruiken heeft. Daarnaast krijg je een voorsmaakje van de verschillende soorten uitrusting, de wapens en hun upgrades. Verder onthult de ontwikkelaar dat de game arenagevechten tegen verschillende robotdieren bevat. Wie die dieren binnen een bepaalde tijdslimiet uitschakelt, kan medailles verdienen en inruilen voor nieuwe uitrusting.

Naast arenagevechten krijg je ook de kans om in de open wereld deel te nemen aan races en krijg je toegang tot salvage contracts die je zeldzame machine parts laten zoeken. Verder bevat de game opnieuw ruïnes en Cauldrons. Ook bevat de wereld outposts van Regalla en haar rebellen.

Cover image for YouTube videoHorizon Forbidden West - Challenges of the Forbidden West | PS5, PS4

Recent zijn er ook Horizon Forbidden West PS4 afbeeldingen gelekt en kreeg je in een trailer meer informatie over de tribes van Horizon Forbidden West.

Alle andere informatie over de Horizon Forbidden West gameplay en de Horizon Forbidden West release vind je op onze website.

Cover image for YouTube videoHorizon: Forbidden West Review - Beter dan Zero Dawn?
Hoe is Horizon Forbidden West in vergelijking met z'n voorganger Zero Dawn?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Horizon Forbidden West

PS4, PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties