Skip to main content

Horizon Forbidden West trailer toont nieuwe machinedieren

Machines of the West.

In een nieuwe trailer voor Horizon Forbidden West ontdek je welke machinedieren je allemaal mag verwachten in de game. Daarnaast geeft ontwikkelaar Guerilla Games je ook een voorsmaakje van de verschillende gebieden die je kunt verkennen.

De twee minuten durende trailer kreeg de naam 'Machines of the West' en toont onder andere de op een gordeldier lijkende Rollerback, de gevleugelde Sunwing en de robotslang Slitherfang. Helemaal op het einde maakt de mammoet Tremortusk zijn opwachting en zie je hoe Alloy en verschillende antagonisten de machinedieren naar hun hand zetten.

Bekijk op YouTube

Guerilla Games zet de laatste tijd fel in op de promotie van deze sequel. Zo onthulde Sony dat je de PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden West gratis kunt upgraden naar de PlayStation 5, kwam de ontwikkelaar onlangs met een nieuwe trailer aanzetten en zijn er sinds kort nieuwe afbeeldingen van de PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden West.

Wie graag meer te weten komt over bovenstaande titel, vindt alle informatie over Horizon Forbidden West op onze website.

Read this next