Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Forbidden West trailer toont nieuwe machinedieren

Machines of the West.

In een nieuwe trailer voor Horizon Forbidden West ontdek je welke machinedieren je allemaal mag verwachten in de game. Daarnaast geeft ontwikkelaar Guerilla Games je ook een voorsmaakje van de verschillende gebieden die je kunt verkennen.

De twee minuten durende trailer kreeg de naam 'Machines of the West' en toont onder andere de op een gordeldier lijkende Rollerback, de gevleugelde Sunwing en de robotslang Slitherfang. Helemaal op het einde maakt de mammoet Tremortusk zijn opwachting en zie je hoe Alloy en verschillende antagonisten de machinedieren naar hun hand zetten.

Guerilla Games zet de laatste tijd fel in op de promotie van deze sequel. Zo onthulde Sony dat je de PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden West gratis kunt upgraden naar de PlayStation 5, kwam de ontwikkelaar onlangs met een nieuwe trailer aanzetten en zijn er sinds kort nieuwe afbeeldingen van de PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden West.

Wie graag meer te weten komt over bovenstaande titel, vindt alle informatie over Horizon Forbidden West op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Horizon Forbidden West

PS4, PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties