Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Forbidden West PS4 afbeeldingen online gelekt

Lekkende machines zijn nooit goed!

Er zijn nieuwe afbeeldingen van de Playstation 4-versie van Horizon Forbidden West online gelekt. Of het gaat om een gehackte console of een fysieke versie die te vroeg is bemachtigd, is nog niet bekend. Het is wel duidelijk dat fans die geen spoilers willen, voorzichtig moeten zijn op sociale media.

Afgelopen maand slaagden hackers er in om de Playstation 4 te hacken. Er wordt gespeculeerd dat dat de reden kan zijn van de lek. Afbeeldingen van het lek worden momenteel op Twitter consequent verwijderd door de auteursrechthouders.

Het vervolg van Horizon Zero Dawn komt 18 februari uit voor Playstation 4 en 5. Yvo heeft voor jullie alvast alle details opgelijst over de Horizon Forbidden West gameplay.

Hoe is Horizon Forbidden West in vergelijking met z'n voorganger Zero Dawn?
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties