Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Forbidden West komt in de tweede helft van 2021 uit

Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Returnal staan gepland voor begin volgend jaar.

Horizon Forbidden West lanceert ergens in de tweede helft van 2021. Dat maakt Sony bekend in een nieuwe PlayStation 5-reclamespot.

Naast de releasewindow van Horizon: Forbidden West onthult het reclamefilmpje ook dat Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart en Returnal in de eerste helft van 2021 uitkomen. Naast die informatie krijg je in het filmpje ook enkele reeds eerder getoonde beelden van de omgevingen in bovenstaande games te zien.

De reclamespot toont dus geen nieuwe beelden van de desbetreffende games. Dat Sony nu met het filmpje op de proppen komt, komt waarschijnlijk omdat de PlayStation 5 release met rasse schreden nadert.

In ander nieuws ontdek je dat PlayStation 5-games niet kunnen worden geïnstalleerd op externe opslag, toont de PlayStation 5 hoelang je elke game al hebt gespeeld, is Ratchet & Clank: Rift Apart een PS5 exclusive en ontdek je alles wat we weten over Horizon Forbidden West op onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties