Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Forbidden West krijgt stevige bug fix update

Losse schroefjes zitten weer stevig vast.

Er is een nieuwe update voor Horizon Forbidden West uitgebracht die veel bugs en andere problemen oplost. De volledige patch notes zijn te vinden in een post op Reddit.

Onder de verholpen problemen bevindt zich een bug die spelers verhinderde om 100% te halen. Ook zijn er veel problemen met sidequests opgelost. Door die problemen werden de quests onhaalbaar omdat je op specifieke plaatsen vast kon komen te zitten.

Cover image for YouTube videoHorizon: Forbidden West Review - Beter dan Zero Dawn?

Guerilla heeft spelers die problemen ontdekken gevraagd om de problemen via het officiële support-formulier aan te geven. Zo ziet het team welke problemen de hoogste prioriteit hebben.

Horizon Forbidden West is niet de enige Playstation-game de kort na launch al zoveel updates krijgt. Een Gran Turismo 7-update heeft ook veel bugs opgelost en geeft spelers compensatie voor de problemen die zij vanaf launch ondervonden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Horizon Forbidden West

PS4, PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties