Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon: Call of the Mountain aangekondigd

Aloy in VR.

Tijdens CES 2022 heeft Sony Horizon: Call of the Mountain voorgesteld. Dat is een VR-game die exclusief naar de nieuwe PlayStation VR2 headset komt. Een releasedatum voor de game is er nog niet.

De game wordt ontwikkeld door Horizon-ontwikkelaar Guerrilla Games in samenwerking met Firesprite Games. Die laatste studio is eind vorig jaar door Sony opgekocht.

Voorlopig is er nog weinig bekend over de inhoud van de game. In een blogpost laat Guerilla-topman Jan-Bart van Beek wel weten dat je de game als een volledig nieuw personage speelt, maar dat je in de loop van het avontuur Aloy wel ontmoet.

Sowieso komt de VR-titel pas uit na het langverwachte Horizon Forbidden West. De release van die game staat immers al gepland voor 18 februari. Op onze site vind je alvast alle gekende info over de Horizon Forbidden West gameplay.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties