Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Honkai Star Rail release uitgelegd met alle pre-registration beloningen

Dit is wanneer je HoYoverse's nieuwste sci-fi adventure kunt beginnen spelen.

Nu de eerste livestream over de Honkai: Star Rail 1.0 release voorbij is, weten we eindelijk meer over HoYoverse's nieuwste live service game.

Honkai: Star Rail is deel van de Honkai franchise en bevat characters uit de vorige games, maar Honkai: Star Rail vindt plaats in een alternatief universum. Alle bekende characters zijn dus andere 'versies' en hebben andere achtergrondverhalen. Het is dus absoluut niet nodig om één van de vorige Honkai-games gespeeld te hebben om het verhaal te volgen.

Of je nu een Genshin Impact-speler bent op zoek naar iets nieuws, of al jarenlang de Honkai-reeks volgt, we hebben alle informatie over de Honkai: Star Rail release hieronder samengevat, samen met een overzicht van alle pre-registration beloningen die je krijgt als je je vroeg inschrijft.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Honkai: Star Rail release datum en tijdstip

Blijkbaar was het lek van de pre-registratie pagina op iOS echt want het werd bevestigd dat de Honkai: Star Rail release op maandag 26 april valt om 4u 's morgens. Je kan je preregistreren vanaf zondag 23 april.

26 april is in feite 7 maart op de Chinese kalender, en in het Chinees is dat dezelfde naam als één van de hoofdpersonages in Star Rail. Daarom dat de gelekte releasedatum best geloofwaardig was voordat deze officieel bevestigd werd in de livestream.

Als je niet zeker bent of de game wel iets voor jou is, hebben we gelukkig ook een uitgebreide pagina over wat Honkai: Star Rail is.

Honkai: Star Rail preregistratie beloningen

Terwijl je wacht op Honkai: Star Rail's release, is het een goed idee om te preregistreren aangezien je dan een hoop handige in-game beloningen krijgt in ruil.

Je krijgt meer beloningen naarmate meer mensen preregistreren. Dit is welke Honkai: Star Rail preregistratie beloningen je krijgt bij elke mijlpaal:

  • 500,000 preregistraties - 50,000 Credits.
  • 1 million preregistraties - x3 Star Rail Passes.
  • 2 million preregistraties - Avatar (Trailblazer Welcome).
  • 3.5 million preregistraties - Serval, een 4-Star Lighting character van The Erudition Path.
  • 5 million preregistraties - x15 Star Rail Passes.

50,000 Credits en twee Star Rail Passes worden ook uitgedeeld aan iedereen als de sociale mediakanalen van de game in totaal meer dan 2.5 miljoen volgers krijgen.

Je kan Honkai: Star Rail preregistreren (of wishlisten) op de Epic Games Store, op de App Store voor iOS en op de Google Play Store voor Android smartphones.

Een gratis character en meer Star Rail Passes om meer characters te krijgen meteen aan het begin van je avontuur kan erg handig zijn. Onthoud wel dat dit de normale Star Passes zijn, en je deze dus enkel kunt gebruiken op de standard Banners, niet op de Banners van de time-limited events.

Alle preregistratie beloningen krijg je in-game via het mailsysteem wanneer de game lanceert.

Hopelijk heb je veel plezier met Honkai: Star Rail na de release!

Read this next