Skip to main content

Honkai Star Rail 1.0 Banner en event overzicht

Alles wat beschikbaar wordt met de Honkai Star Rail 1.0 launch.

De eerste Honkai: Star Rail Banner en event details zijn officieel aangekondigd voor de 1.0 launch!

We weten nu dat er een PlayStation-versie in de maak is, er twee Banner phases komen, wat de allereerste time-limited events worden voor de 1.0 patch en kregen zelfs een eerste blik op de eerste gebieden die we zullen verkennen, welke zij-activiteiten er zullen zijn en dat er natuurlijk ook talloze main quests zullen zijn!

Deze eerste Honkai: Star Rail Banners bieden elk een 5-Star character, maar we weten nog niet wie de gebooste 4-Star characters zullen zijn. We kregen ook de eerste details over de Departure, Standard, en eerste Light Cone weapon Banners.

Hieronder ontdek je wat de 1.0 Banners zijn en hoe het event schema eruit ziet op de Honkai: Star Rail release date en daarna. Daarnaast sommen we ook alles op wat er te zien zal zijn tijdens Star Rail's launch.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Honkai: Star Rail 1.0 Banners

Er zijn twee 5-Star characters die hun Banner debut maken in 1.0: Seele en Jing Yuan.

Phase 1 begint met Seele in haar Butterfly on Swordtip Banner. Seele is een 5-Star character die aanvalt met het Quantum Element, en volgt het The Hunt path. Dat betekent dat ze het best ingezet wordt voor gevechten tegen één vijand.

De Light Cone weapon Banner bevat de 'In the Night' Hunt Lightcone in Phase 1 om te gebruiken samen met Seele.

Phase 2 van de 1.0 Banners verandert dit vervolgens naar Jing Yuan op zijn Swirl of Heavenly Spear Banner. Jing Yuan is een 5-Star character die aanvalt met het Lightning Element, enThe Erudition path volgt. Daardoor wordt hij het best ingezet voor AOE (area of effect) multi-target damage.

The Light Cone weapon Banner heeft de 'Before dawn' Erudition Lightcone in Phase 2 om te gebruiken samen met Jing Yuan.

Er is nog geen datum bekend wanneer Phase 1 eindigt en Phase 2 start. Ook weten we nog niet welke 4-Star characters en welke wapens op de banners zullen zijn, maar we zullen deze pagina updaten zodra het officieel gemaakt is.

Honkai: Star Rail 1.0 events

Naast alle launch content weten we al van drie time-limited events tijdens Honkai: Star Rail 1.0. Dat betekent dat, in tegenstelling tot andere verhaalcontent en zij-activiteiten, je deze challenges moet uitvoeren voor het einde van het event, of je kunt de beloningen niet meer krijgen.

We weten nog niet wanneer deze events zullen lopen, maar gelukkig weten we wel al een aantal andere zaken over de time-limited events in Honkai: Star Rail 1.0:

Honkai: Star Rail Boulder Town Super League event

Boulder Town Super League start tijdens Phase 2 van de 1.0 launch.

Uit de livestream leiden we af dat de Super League een permanente toevoeging is, maar dat er een time-limited challenge zal zijn tijdens 1.0 die je kunt voltooien voor extra beloningen.

Voor deze fighting club challenge, die gelegen is de onderwereld van Belobog, moet je meedoen in vijf battles. In die battles verdien je punten die je ranking verhogen tot je de top bereikt en 'Scott Business Alliance's luxurious reward' verdient.

Om een gevecht te starten moet je je party samenstellen waarna een willekeurige tegenstander uit de league wordt gekozen. Je krijgt gelukkig wel een hint naar het level en mogelijke zwakke plek van je tegenstander zodat je toch wat strategie kunt gebruiken bij het samenstellen van je party.

Na het verslaan van elke tegenstander krijg je een buff die je kan gebruiken in andere gevechten.

Honkai: Star Rail A World Beyond login event

Bij de launch van Star Rail krijgen we ook een login event dat zeven dagen duurt. Tijdens het login event krijg je Star Rail Speceial Passes die je kan gebruiken om te Warpen op event Banners, zoals Seele en Jing Yuan.

Het enige dat je hiervoor moet doen is op zeven verschillende dagen inloggen terwijl het event loopt om in totaal 10 Star Rail Special Passes te krijgen.

All Stars Invite web event

Als je deelneemt aan het All Stars Invite web event kan je wat handige in-game beloningen krijgen wanneer Star Rail 1.0 uitkomt, waaronder de kans om 4-Star Light Cone wapens te krijgen, Relics, character XP, Light Cone XP, en meer.

Je krijgt ook de kans om een custom ticket te maken, wat een leuk detail is dat past bij het hele treingebeuren van Star Rail.

Maar er is meer! Samen met de pre-registration beloningen zijn er nog meer manieren om Special Passes te krijgen tijdens Star Rail 1.0. We hebben meer informatie over hoe je deze Special Passes en normale Passes krijgt hieronder.

Alles wat we weten over de Honkai: Star Rail 1.0 launch

Honkai: Star Rail komt meteen met een hoop content tijdens de 1.0 launch. Hieronder gaan we dieper in op de belangrijkste content, maar we houden het wel bij wat er officieel aangekondigd is. Niets dus uit de beta dat nog niet aangekondigd werd, aangezien we niet helemaal zeker zijn dat die ook beschikbaar zullen zijn na de launch.

Hier is alles wat we al weten over wat je krijgt in Honkai: Star Rail bij de 1.0 launch:

Trailblazing Will

Dit permanente beloningssysteem geeft je in totaal 40 normale Star Rail Passes en 1600 Jellar Jade als je de nodige Trailblaze Levels hebt. Stellar Jade kan je ruilen voor normale en Special Star Rail Passes. In totaal heb je dus 50 pulls op Banners.

Trailblaze Level verhoog je door activiteiten te voltooien zoals verhaalmissies en zij-activiteiten, chests te openen en je dagelijkse Trailblaze Power te gebruiken.

Departure en Standard Banners

De Standard Banner is waar je je standaard Star Rail Passes aan uitgeeft om 5-Star characters, 4-Star characters en Light Cone wapens te warpen. Dit is een permanente Banner die nooit weggaat. De Departure Banner werkt wel maar voor in totaal 50 Warps.

Het is echter wel de moeite om je normale Star Rail Passes te gebruiken op de Departure Banner, aangezien er een korting is van 20 procent op een set van 10 Warps. Je krijgt ook gegarandeerd een 5-Star character bij één van deze 50 Warps.

Als je alle gratis Passes krijgt, ben je dus al vroeg in de game verzekerd van een 5-Star character uit de Departure Banner.

Forgotten Hall

Deze permanente gameplay mode is een fantastische manier om beloningen te verdienen terwijl je test hoe sterk je gekozen teams zijn. Je moet verschillende golven aan vijanden verslaan in de Forgotten Hall en dat binnen een bepaald aantal beurten. Deze gevechten hebben hierdoor hogere stakes en zijn dus een stuk moeilijker.

Je start elke battle stage met je gekozen team en moet een bepaald aantal waves tegenstanders verslaan binnen het aantal cycles zodat je je beloningen krijgt en naar de volgende stage kunt. Je krijgt ook extra beloningen als je bonus objectives haalt.

Het andere gedeelte van de Forgotten Hall is 'Memory of Chaos', waar al de moeilijkste vijanden en uitdagingen verzameld zijn. Deze uitdagingen worden constant vernieuwd zodat je beloningen kan blijven verdienen.

Als je een speciale stage van de Forgotten Hall behaalt, krijg je ook het 4-Star character Qingque gratis. Zij gebruikt het Quantum Element en volgt het Erudition path, wat betekent dat ze sterke AOE aanvallen heeft.

Simulated Universe

Net zoals de Forgotten Hall is Simulated Universe een permanente maar optionele gameplay mode die je vaardigheden in combat test en je in ruilt beloningen geeft. Hier is echter geen beperking op het gebied van beurten. In de plaats verken je gebieden en krijg je willekeurige buffs (Blessings genaamd) na elk gevecht. Hierdoor speelt het meer als een roguelike.

Je krijgt punten als je naar het Simulated Universe gaat, die je kan inruilen voor beloningen in Herta's shop. Elke week zijn er nieuwe beloningen te vinden in deze winkel.

Als je een speciale stage bereikt, krijg je ook het 4-Star character Herta gratis. Zij gebruikt het Ice Elelement en volgt eveneens het Erudition Path.

Worlds

Net als in de beta krijgen we drie werelden die we kunnen verkennen in Honkai: Star Rail 1.0:

  • Herta Space Station
  • Jarilo-VI
  • Xianzhou Luofa

Herta Space Station waar je je Star Rail avontuur start en is dan ook het kleinste gebied in de game. Dat betekent echter niet dat er weinig te doen is, want er zijn talloze zij-activiteiten en optionele content te vinden hier.

Jarilo-VI bevat de stad Belobog met een besneeuwde overworld en een duistere onderwereld. Personages uit beide gebieden vervoegen zich bij de Astral Express crew tijdens hun avonturen op deze planeet.

Belobog's onderwereld.

The Xianzhou Alliance is een vloot ruimteschepen, waaronder de enorme Luofa. Je kan hier de Central Starskiff Haven, Cloudfort, Stargazer Navalia, en de Jade Gate verkennen. Daarnaast heb je nog het Exalting Sanctum, dat volledig nieuw is en niet eerder in betas verscheen.

The Xianzhou Luofa's Exalting Sanctum, een nieuw gebied.

De 1.0 launch patch bevat ook verhaalcontent en side quests tot de Xianzhou Luofa. Ook zijn er een hoop andere zij-activiteiten die je kunt doen tot de volgende patch nieuwe banners, events en verhaalmissies brengt.

Read this next