Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Homefront: The Revolution trailer onthult het verhaal

America has fallen.

Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Dambuster Studios tonen in de nieuwe Homefront: The Revolution trailer hoe de Verenigde Staten zijn gevallen.

De game schetst een alternatieve geschiedenis. Na de Koreaanse oorlog is er een nieuwe supermacht in de vorm van de APEX Corporation opgestaan.

"Het belangrijkste kenmerk van Homefront blijft een bezetting op Amerikaans grondgebied. We hebben echter gloednieuwe fictie gecreëerd over hoe de situatie is ontstaan," aldus de uitgever.

Daarnaast is over het volledige verhaal achter de opkomst van APEX een fictieve documentaire gemaakt. Je komt meer te weten over de wereld van Homefront via de uitgebreide Homefront timeline.

Homefront: The Revolution komt op 20 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Homefront: The Revolution preview lees je meer over de game.


Minuutje tijd? Lees ook:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties