Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Homefront: The Revolution DLC Aftermath nu verkrijgbaar

Resistance Mode Missie Uncle S.A.M. ook beschikbaar.

De Aftermath singleplayer-uitbreiding voor Homefront: The Revolution is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat meldt uitgever Deep Silver.

Aftermath speelt zich af na de Slag om Philadelphia, op het moment dat het jonge verzet onzekere tijden doormaakt. Als Ethan Brady organiseer je een reddingsmissie om de gevangengenomen Benjamin Walker te bevrijden.

Aftermath is gratis voor iedereen die de Homefront Expansion Pass bezit. Tevens is deze ook los verkrijgbaar.

Naast een stabiliteitsupdate is er vanaf vandaag ook de gratis Resistance Mode Missie Uncle S.A.M. aan de game toegevoegd. De nieuwe content is beschikbaar voor alle spelers.

In Uncle S.A.M. moet de je je verdedigen tegen de luchtmacht van de KPA door gebruik te maken van luchtdoelrakketen. Uiteindelijk volgt een confrontatie met de opperbevelhebber.

Homefront: The Revolution is eerder dit jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carl zijn Homefront: The Revolution review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties