Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Holy Invasion...Badman krijgt een vervolg

Én RPG Atelier Rorona komt naar het Westen.

Nippon Ichi, een Japanse ontwikkelaar die vooral bekend staat om de Disgaea-reeks, heeft vandaag op de Tokyo Game Show laten weten dat Holy Invasion of Privacy, Badman! een vervolg zal krijgen...en vanaf nu noemen we dat spel gewoon Badman 2, want de titel die aan het spel verbonden is is absurd lang.

Het originele Badman was enkel beschikbaar als digitale download voor de PSP en kon rekenen op een relatief warm onthaal bij de pers. Nippon Ichi geeft wel aan dat deeltje twee naast digitaal ook op UMD zou kunnen verschijnen. "Het is zelfs mogelijk dat we de twee spellen uiteindelijk op UMD, in een bundel zullen aanbieden," zo vertelde Nippon Ichi.

Wanneer we de tweede Badman in Europa mogen verwachten is nog niet duidelijk. Voorlopig staat het spel enkel in de startblokken om tijdens het voorjaar van 2010 in Amerika uit te komen.

Even later kondigde de ontwikkelaar ook nog even aan dat Atelier Rorona, een cel-shaded RPG die exclusief aan de PS3 verbonden is, naar het Westen zal komen. Net zoals bij Badman 2 is er momenteel enkel een Amerikaanse release bekend, maar hoogstwaarschijnlijk zullen ook wij die game in 2010 mogen verwelkomen.

Reacties