Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: Sweeping the Competition en eerste broom upgrade krijgen

Albie Weeks heeft een broom upgrade voor je, en die kan je meteen eens uitproberen.

Sweeping the Competition in Hogwarts Legacy is de naam van een side quest waarin je voor het eerst je broom laat upgraden.

Voor je deze quest kunt starten moet je eerst de Flight Test side quest voltooid hebben en je eigen broom hebben. Blijf vervolgens het verhaal volgen tot Albie Weeks uit Hogsmeade opnieuw contact met je opneemt. Dit zal gebeuren na het voltooien van "Percival Rackham's Trial"). Hij heeft een eerste verbetering in voorraad.

Koop een broom upgrade van Albie Weekes

Fast travel terug naar Hogsmeade en ga naar Albie's winkel. De broom upgrade kost 1000 gold en zorgt voor hogere 'acceleration' en 'speed'.

Tijd voor de eerste broom upgrade.

Maar dit is nog lang het einde niet. Natuurlijk kan Albie nog een verbetering aanbrengen nadat we eerste upgrade getest hebben tijdens een race.

Praat met Imelda Reyes

Het Irondale parcours ligt een flink stuk ten zuiden van Hogwarts en stelt je uithoudingsvermogen op de proef. Net zoals het vorige parcours wordt ook deze gerund door Imelda Reyes.

Irondale is een plek in het verre zuiden van de speldwereld. Het is een aangename vlucht per bezem. Praat met Imelda op de heuvel en ga haar uitdaging aan.

Haal een rank in de tweede time trial

In de tweede time trial moet je door 20 ringen vliegen binnen de 2:26 minuten.

Alles geven om de tijd te verbeteren.

Het parcours is deze keer iets verwarrender dan tijdens de eerste time trial, maar is gelukkig niet zo ingewikkeld dat je er wanhopig van wordt. Vlieg door de gele bubbels om sneller te gaan en gebruik de schouderknoppen om boosts te gebruiken.

Pas wel op dat je niet per ongeluk de boomtoppen raakt. De baan is gelukkig niet bijzonder moeilijk en dus zou het niet te lang mogen duren om een nieuwe beste tijd neer te zetten.

De race duurt minder dan twee minuten als je geen grote fouten maakt.

Terug naar Albie Weekes

Imelda is onder de indruk, maar dit was niet de laatste time trial. Keer terug naar Albie in Hogsmeade, die zeer nieuwsgierig is naar hoe goed je overweg kon met je broom upgrade.

De tweede upgrade wordt pas de volgende keer beschikbaar, maar we krijgen in elk geval 180 XP en kunnen verder met andere quests.


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hogwarts Legacy

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties