Skip to main content

Hogwarts Legacy: Summoner's Court uitgelegd

Tijd om te tonen wie de Accio-meester is!

Summoner's Court in Hogwarts Legacy is de naam van een side quest die buiten het schoolterrein plaatsvindt.

Je kan deze side quest al vrij vroeg in het spel doen, kort nadat we Accio geleerd hebben. Dit betekent dat je eerst de main quest "Charms Class" moet voltooid hebben. Tijdens de les heb je al een eerste kennismaking gehad met dit spelletje. In Summoner's Court kunnen we wedstrijden spelen die relatief gemakkelijk beginnen maar steeds moeilijker worden.

Summoner's Court 1

Het spel bevindt zich buiten het Hogwarts-gebouw, en welbepaald hier:

Leander Prewett is altijd daar te vinden, en je kan hem uitdagen voor een wedstrijdje.

Net zoals in de les moet je met behulp van Accio ballen naar je toe trekken op het bord en de spreuk op tijd beëindigen zodat de ballen in de rij van 50 punten tot stilstand komen.

Leander Prewett is je tegenstander in Summoner's Court 1.

Klinkt gemakkelijk, maar helaas staan er een hoop hindernissen op het speeldveld. Als de ballen deze hindernissen te hard raken, kunnen ze zomaar van het speelveld afkaatsen en krijg je geen punten.

Gelukkig is Leander ook niet bepaald een sterke tegenstander en maakt hij wat fouten. Je kan ook zijn ballen van het speeldveld gooien en zijn punten verwijderen. De persoon die na drie rondes de meeste punten heeft, wint.

Manoeuvreer de ballen langs de hindernissen heen.

Als je verliest kan je zo vaak proberen als je wil tot je wint. Een ronde duurt gelukkig ook niet lang, dus een overwinning zou niet te lang op zich moeten laten wachten.

Als we nog een tip mogen geven: positioneer jezelf zo dat er geen hindernis staat tussen je personage en de bal die je wil verplaatsen.

De beloning voor het voltooien van Summoner's Court 1 is 180 XP, en de wetenschap dat je beter bent dan Leander.


Read this next