Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: Professor Howin's Assignment - Diricrawl en Giant Purple Toad vangen

Gebruik de nab-sack om twee dieren te vangen in ruil voor een nieuwe spreuk.

Professor Howin's Assignment in Hogwarts Legacy is de naam van een huiswerk die je krijgt als onderdeel van het verhaal.

Deze quest wordt voorafgegaan door de main quest Charles Rookwood's Trial die je eerst moet voltooien. Na deze tweede Keeper Trial ontvang je Owl Post met een lijst opdrachten van Professor Howin. We kunnen deze onmiddellijk starten.

Professor Howin's Assignment

Beloning:

  • Spreuk: Bombarda

Vang een Diricrawl met de nab-sack

We hebben al een nab-sack in ons bezit sinds de mainquest "The Elf, the Grab Bag and the Loom" en we weten dat we er dieren mee kunnen vangen. We moeten dus ook niet lang nadenken wat we moeten doen met de twee markers op onze kaart.

De zoektocht naar een Diricrawl brengt ons naar de plek op de foto hierboven. Dit ligt ten zuiden van Hogwarts en ten noordwesten van Keenbridge.

Hier hangen verschillende dieren rond, maar het kan zijn dat je eerst wat vijanden moet uitschakelen (met Incendio) voordat je ze kunt vangen.

Pak een van de vogels.

Het vangen van een Diricrawl is niet eenvoudig, en je zult het dier een tijdje moeten achtervolgen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg op deze plek, zodat je niet te lang over deze opdracht zult doen.

Vang een Giant Purple Toad met de nab-sack

Voor de tweede opdracht van Professor Howin's Assignment moet je naar het zuiden, naar dit punt ten noordoosten van Irondale:

Daar vind je een klein moeras met veel Giant Purple Toads erin. Je kunt ze zonder al te veel moeilijkheid vangen. Ze zijn nogal traag en kunnen daardoor moeilijk ontsnappen aan de nab-sack.

Deze zouden geen probleem mogen veroorzaken.

Als je beide dieren gevangen hebt, kan je terug naar Hogwarts. Reis naar de Floo Flame bij de Beasts Classroom en breng verslag uit aan Professor Howin.

Hij leert ons vervolgens de Bombarda, en hiermee is Professor Howin's Assignment gedaan. Je kunt het effect van je nieuwe spreuk uitproberen op de pompoenen.

Terug naar: alle Hogwarts Legacy Assignments


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hogwarts Legacy

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties