Skip to main content

Hogwarts Legacy: Portrait In A Pickle uitgelegd en Ferdinands portret vinden

Een schilderij in de Library heeft een klacht over een student. Tijd om het uit te zoeken.

Portrait In A Pickle in Hogwarts Legacy is de naam van een side quest op Hogwarts.

Na het voltooien van de main quest "In The Shadow of the Relic" verschijnt er een marker bij een schilderij in de Library van Hogwarts. Deze staat vlak naast een Floo Flame. Praat met de persoon in het schilderij, Ferdinand Octavius Pratt, om de quest te beginnen.

Spreek met Astoria Crickett in The Three Broomsticks

Hier begint de quest.

Pratt klaagt over een student genaamd Astoria Crickett die altijd voor problemen zorgt. Ze heeft zijn tweede kader (inhoud inclusief!) gestolen en in één of andere ruïne gedumpt volgens hem.

Je kan Astoria vinden in Hogsmeade. Ga met haar praten in The Three Broomsticks. Ze maakt er geen geheim van dat ze exact gedaan heeft wat Ferdinand zei. Wel had ze een goede reden voor wat ze gedaan heeft.

Ze deed het niet zomaar.

Ga naar de Marunweem Ruins

Nu je de informatie van Astoria hebt gekregen, is er een nieuwe marker verschenen in het zuiden, dichtbij het Marunweem Lake:

De Marunweem Ruins Floo Flame ligt gelukkig vlakbij, dus gebruik deze als je kan. Volg de helling omhoog naar deze ingang van de ruïnes:

Zoek en praat met Ferdinand

De ruïnes worden helaas bewaakt door een groep Ashwinders. Gebruik Disillusionment dus om in stealth te gaan en ze zoveel mogelijk één voor één uit te schakelen.

Er komen later nog versterkingen dus spaar je krachten tot de tweede golf vijanden. Als iedereen verslagen is, kan je rustig rondkijken. Vooral deze trap is belangrijk:

Ga de trap naar beneden en breek het Level 2 slot (zie "The Man Behind the Moons" voor hoe je dat doet).

In de cel achter deze deur vind je links een kist en rechts het schilderij van Ferdinand dat je zoekt. Berg het veilig op.

Breng het schilderij naar Hogsmeade

Je moet het schilderij van Ferdinand nu terugbrengen naar één van de twee herbergen in Hogsmeade: Three Broomsticks of Hog's Head. Je kan dit zelf kiezen, en je keuze heeft geen verder effect op de gameplay. Volg dus vooral je eigen voorkeur.

Eénmaal het schilderij opgehangen is in je herberg naar keuze is deze quest voltooid.


Read this next