Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hogwarts Legacy: Onbekende gear identificeren, Desk of Description uitgelegd

Lees hier hoe je ongeïdentificeerde gear kunt identifyen met de Desk of Description.

Het identificeren van gear in Hogwarts Legacy is een klein maar niet onbelangrijk RPG-mechanisme.

Tijdens je avontuur kan je gear vinden in een kist die een vraagteken hebben. Deze kunnen niet onmiddellijk gebruik worden. Meestal gaat het om zeldzame gear die je eerst moet identificeren (identify) voordat je weet wat het precies is.

Voorwerpen identificeren in Hogwarts Legacy - waar kan ik dat doen?

Om onbekende gear te identificeren heb je een hulpmiddel nodig, en dat is helaas nog niet vanaf het begin van de game beschikbaar.

Eerst moet je het verhaal volgen tot je de quest "The Room of Requirement" bereikt. Tijdens die quest krijg je toegang tot een speciale kamer die zich hier in de Astronomy Tower bevindt:

Van zodra je de Room of Requirement ontgrendeld hebt in de gelijknamige quest, kan je deze kamer steeds bereiken via de kaart > Secret Rooms > Room of Requirement.

Gebruik de Desk of Description

Eén van de mechanics die nu beschikbaar worden is de Desk of Description, die op deze plek staat:

Gebruik de Desk of Description om gear te identificeren.

Met de Desk of Description kan je niet-geïdentificeerde gear identifyen. Als je gear met vraagtekens gevonden hebt, moet je dus naar de Desk of Description gaan. Interacteer ermee en deze zal automatisch alle gear in je inventaris identificeren. Aan de rechterkant van het scherm zie je dan precies wat de gear is en hoe ze heten.

Dankzij de groene of rode pijlen kan je in één oogopslag zien of de gear die je net geïdentificeerd hebt een upgrade is of niet. Voor de zekerheid kijk je best ook even in het gear menu om te kijken of het ook wel de upgrade is die je nodig hebt.

Het proces om gear te identifying gaat snel. Enkel is het jammer dat je elke keer terug naar de Room of Requirement moet keren.

Hier zie je de naam en de kwaliteit van de nieuwe gear.

Meer tips over 'Identify Gear'

  • Identified Gear is vaak veel beter dan normale gear en heeft een extra eigenschap
  • Je weet nooit op voorhand je wanneer unidentified gear gaat krijgen, dus zorg altijd voor voldoende ruimte in je inventory (Zie: Je aantal Gear Slots uitbreiden
  • Verkoop regelmatig je overschot aan Gear in Hogsmeade om je inventory te legen en gold te krijgen
  • Als je onderweg Unidentified Gear vindt maar je inventory zit vol, dan kan je in het menu andere gear vernietigen om plaats te maken (klik in het menu met de linker joystick op de gear die je wil vernietigen)
  • Vernietig geen Unidentified Gear maar gear die je toch nooit zou gebruiken

De Room of Requirement is dus een belangrijke kamer die je regelmatig gaat bezoeken, al is het maar om je gear te verbeteren of het interieur te veranderen in "Interior Decorating".

Je huiself Deek, die je in deze kamer ontmoet, heeft ook verschillende quests voor je, zoals "The Plight Of The House-Elf".


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hogwarts Legacy

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties